BUDAI SZAUNA

Politikai hőmérő egy forró kis helyiségből.

BOTRÁNY A MALTEROS VÖDÖRBEN

2017. június 20. 09:55 - oddbinsa

Gigantikus malteros vödör a beltér medence. Zajlik a felújítás.  A bérletért súlyos százezreket kicsengető törzsvendéggel meg úgy bánnak, mintha holmi utcáról belógott csibész lenne. Örülhet, ha fel nem pofozzák, amiért oda merészel járni, sportolni! Ráadásul nem csak nyáron! Egyébként a törzsvendég télen is komolyan veszi az uszodát. De most nyár van és áll a bál a strandon. Fél nyolcig van a 25-ös és a 33-as medence nyitva. De hol ebben, hol abban hajigálják a labdát a nyolc-tizenkét éves vízilabda „bajnokok”. Akik eddig nem tettek le semmit a nemzet, de még Újbuda asztalára sem, de nekik már jár a névre hímzett osc-s köntös, meg az osc-s táska és fürdőruha. Az adófizetők pénzén természetesen. Az öreg vízilabdázók viselkedéséről, és gyíkmosási szokásairól már értekeztem egy másik bejegyzésben. A vízilabda miatt nem lehet zökkenőmentesen használni az uszodát, és a nyitva tartás folyton MEG VAN RÖVIDÍTVE. De most még a felújítás is borzolja a törzsvendégi idegrendszert.

Június 19-én este hétkor a kutyacsont-emelgető hölgyek (vízigimnasztika) azért maradhattak a 25-ös medencében nyolcig, mert bérletük van. Nekünk a törzsvendégeknek fél nyolckor el kellett hagynunk a medencét. Mi vajon mivel járunk? Bérelttel! Amiért egy vagyont fizettünk! Tehát a kölyökvízilabda és a kutyacsont-emelgetők miatt CSUPÁN HÁROM sáv állt rendelkezésre az uszodába úszni járóknak. Botrány!

A zuhanyzók bezárása és kültériesítése még el sem kezdődött! Helyi hírmondók szerint fiúknak, lányoknak közös lesz a zuhany. Ez vicc, ugye?! Mobil szauna kihelyezésére gondolni sem merünk, ilyen szakértelem és vendégbarát közegben. Igen, van olyan, aki a nyáron is szaunázik. Arra meg már végképp nem merünk gondolni, hogy este nyolcig esetleg fél kilencig tartsák nyitva a medencéket, ha már pofátlanul ELÉRTÉKTELENÍTETTÉK a drága bérleteket.

Az intézmény vezetése helyében nem csodálkoznék, ha az uszoda főlépcsőjét már nem kéne felújítani, mert ezek után már senki nem akarna járni ebbe a szánalmasan működtetett intézménybe. Miért szedték fel a főlépcsőt? Mert télen mozaikosra törött, a két éve felújított lépcsősor. Most burkolat nélkül várja, hogy vége legyen a medence felújításnak és újrarakják. Vajon, milyen minőségben?

Tallián Hedvig

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budaiszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr6412607941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása