BUDAI SZAUNA

Politikai hőmérő egy forró kis helyiségből.

Á GYÍKNAK AZ Ű NYILVÁNOS MEGMOSÁSÁRÚL

2017. február 28. 21:02 - oddbinsa

Bémártom pennámat nagy vízi pennámat az úszodá rejtelmibe. Mit sem sejtve sétálák béfele az uszoda nagy párás testibe. S kis gyerekeknek medencéjénél látám, hogy a kettőbűl az egyik szauna újfent lakat alatt. Sehun benne egy lélek se. Lépdelek tovább. S két nagy, hatalmas testtel bíró férfit láták az zuhany alatt habzani. Nem ám a férfizuhanyzóban habzanak! Hanem a pacsáló fiú s leány gyermekektűl három, mondom három lépésnyire.

S nézem a nagy hatalmas habzó férfiakat, amint OSC ÚJBUDA íratos kék gatyájukban turkállanak. S elképedve, a gyíknak az ű ilyetén nyilvános megmosásátúl, bémegyek elhültemben felmelegedni az kedvenc, ámde ezúttal is egymagában működő szaunánkba. Odabenn elmondom mit láták odakinn. S hallom e bentiektűl, hogy azok a habzó gatyások az itteni istenek. Igen? Csak nem nekem! Istenek? Kiknek mindent lehet?!

Le kellett írjam e gatyában habzó történetet, hogy  megtudja világ mi zajlik uszodánk fülledt párájában. Nem írnám, ha nem lenne igaz . De biz az!

TH

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budaiszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr7812303091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása