BUDAI SZAUNA

Politikai hőmérő egy forró kis helyiségből.

KI AZ ÚR AZ ŰRBEN?

2022. március 11. 15:44 - oddbinsa

ELREJTETT és FEL NEM TETT KÉRDÉSEK

Űrjog is lesz a következő félévben mondja a szaunában egy fürdőgatyás húsz éves a barátjának, az meg csak néz, és ezzel el is eresztik a földön túli témát. Nem kérdés, kívül esik a hétköznapi gondolkodáson a nagy sötét, mély és hideg űr. Mi van ott? Hát kit érdekel! A forró kis helyiségben elhangzó a semmibe visszhangzó beszélgetéstöredék február első csütörtökjén történt, épp aznap, amikor Dmitrij Rogozin, a Roszkozmosz az orosz űrügynökség vezetője az állami televízióban megüzente az amerikaiaknak, hogy repüljenek ezentúl SEPRŰNYÉLEN az űrbe, ugyanis cégük leállította a rakétahajtóművek szállítását az Egyesült Államokba, válaszul az amerikai szankciókra. A nagy orosz-ukrán-amerikai-nato izmozás közepette mégis miért fontos az űr?

Catherine Austin Fitts (CAF) befektetési guru, a Wall Street jó ismerője, harminckét éve az idősebb George Bush kormányának ingatlanfejlesztésért felelős helyettes államtitkáraként dolgozott, de kénytelen volt lemondani 1990-ben, mert nem akart együtt mozogni a főnökével a törvénytelenségekben. Harca a hatalommal akkor nem ért véget, viszont elemzői képességeit - mint ahogy a vele készített interjúkból, és az általa kiadott és működtetett website-ból a Solari Report-ból is kiderül - valóban az emberek szolgálatába állította, persze közben maradt a kaptafánál is. Ritka madár kétségtelen. A minap egy  interjúban belevilágított az űrbe, befektetési tanácsadóként ezt a területet is monitorozza - e jegyzetet, olykor személyes megjegyzéseimmel, és egy-két aktualitással ezen beszélgetés alapján írtam.

Catherine Austin Fitts-nek finoman szólva is nagy a tapasztalata a kormányzati körök tevékenységéről. Lássuk mit árul el a nagy, sötét és hideg űrről?

Valamennyi megszólalásában hangsúlyozza, hogy rettenetes mennyiségű pénzt nyom ki, az állampolgárok tudta nélkül, de az állampolgárok zsebéből, azaz a költségvetésből az amerikai kormány mindenféle pénzfaló és FEDETT projektekre. Átcsoportosításnak „becézik” e manővert a magántőke irányába. Persze hogy titkosan! Az űrbe is.

De ami nem titkos, hogy az űrrel kapcsolatos befektetések volumene fokozódik, és a magánbefektetések és a kormányok közt is folyik a verseny az űrért. Műholdakra költik az elsődleges pénzeket a nemzetek - Magyarországnak is vannak műholdjai - de aki a legtöbbet költi, az uralja az űrt, legalábbis az általunk ismertet. Az az úr az űrben! Persze csak ha van seprűnyele, amivel feljuttatja a ketyeréit. Akinek pedig a legtöbb Föld körüli pályán mozgó műholdja van, az azt is befolyásolja, hogy mi zajlik a bolygónkon.

Az űrre vonatkozó jogi szabályozatlanság a Földön egyre több fejtörést okoz.

S hogy mi a folyik az űrben az igen frusztráló – állapítja meg CAF. Egyrészt, mert nem tudjuk, hogy milyen technológia van odafönn… Ami pedig a Föld orbiton túl található az spekuláció kérdése, de az biztosnak tűnik CAF szerint, hogy főként kormánypénzekből folytatják nem nyilvános üzelmeiket, és minél jobban eltávolodunk a földkörüli pályától annál több a megválaszolatlan kérdés.

caf_mezos_20220311_135248.jpg

Catherine Austin Fitts befektetési guru

(kép a Solari Report oldaláról)

Mire jók a szatellitek? A telekommunikáció alapeszközei, média cégek pénzügyi transzferek, logisztika, katonai műveletek minden ezeken keresztül fut. Csoda, hogy már 2012-ben komoly feszültséget generált az oroszok és az amerikaiak közt a szatellitek fennhatóságának kérdése. Az USA törvénykezése az űr területét a magánosítás irányába tolta az elmúlt évtizedben.

Űrfegyverkezéssel kapcsolatban kevés a megbízható forrás. Cél, hogy a műholdak a fegyvereket még pontosabbá tegyék. Léteznek-e felfegyverzett űrhajók és földre irányuló lézerek? Teszi fel a kérdést CAF, nekem, aki e sorokat írom, pedig eszembe jut, hogy a nyolcvanas évek végén Reagan elnök a világűr militarizálásáról beszélt, és végül a fegyverkezési verseny adta meg a kegyelemdöfést a Szovjetuniónak. A napjainkat befolyásoló minapi történés, a seprűnyeles üzenet után, még konkrétabb, az orosz Roszkozmosz törölte a brit telekommunikációs cég, a OneWeb műholdjának kilövését, miután a brit cég nem garantálta, hogy űreszközét nem fogja HÁBORÚS célokra is használni – jegyzem meg közbeékelve, és igen, úgy tűnik CAF-nak igaza van.

Másik nagy téma az IDŐJÁRÁS KONTROLL, ez még nem tört be a mainstreambe – hangsúlyozza CAF - pedig akinek van füle hallhatta, hogy a téli olimpia előtt Kína tudatta pekingi időjárás módosító irodájából, nem lesz gond a tiszta idővel. Az időjárás befolyásolás ma a legfontosabb fegyver, ez műholdak nélkül nem működhetne!!!

Viszont! Mivel mindenki a saját buborékjában él, míg valami ki nem zökkenti addig nincs változás. Az új média feladata kimozdítani a holtpontról az időjárás kontroll ügyét, azaz közbeszéd tárgyává tenni.

Az 5G is űrtéma. Semmi jó nem születhet az 5G-ből, állítja a leghatározottabban Catherine Austin Fitts. Az ellenőrzési háló (control grid) működtetésére van tervezve az 5G. A digitalizáció hajnala óta a fejlesztési cél nem más, mint az EMBEREK FELETTI ELLENŐRZÉS mind szélesebb és mélyebb kiterjesztése. Az 5G az ellenőrzést szolgálja! Egyetlen embert egy egész „stázi” csoport ellenőriz (az NDK politikai titkosrendőrségére utal), napi huszonnégy órában hármas turnusokban. Még azokat is ellenőrzik, akiknek nincs közvetlen internetjük.

Ugye senkinek sincsenek kétségei afelől, hogy a mobiltelefon egy felügyeleti kém eszköz!

Ki a főnök ma? KI MR. GLOBAL ?

(A háttérhatalmat nevezte el CAF – Mr Global-nak.)

Komoly brainstormingon veselkedtünk neki a kérdés megválaszolásának a kollégáimmal, több opciót vázoltunk, de az alapkérdések egyike, hogy mi az a kockázat, amit Mr Global menedzsel! Ha ezt megfejtjük az magyarázatot ad Mr Global magatartására. Ha az űrrel kapcsolatban tesszük fel a kontroll kérdését, azaz ki az úr az űrben, azt is tudnunk kéne, hogy emberi kötődésű e az űrbéli kontroll, vagy nem emberi – dob magas labdát CAF -, ehhez a bolygóhoz kötődik, vagy másikhoz? Kapcsolódik a dimenziók közti utazáshoz vagy időutazáshoz? Odafönn ki birtokolja a leghatalmasabb fegyvert? Nem tudjuk a választ.

Emlékeztek a Ne nézz fel! című film második számú végére – ezt most e sorok írója kérdezi. Bár sokan csak az első The End-ig jutottak pedig összesen HÁROM VÉGE van a filmnek. Tehát ebben a kettes lezárásban az „elit” vagy CAF-osan a „Mr Global” díszpéldányai egy spéci űr-anyahajóban „tízezer évre” hibernálva menekülnek el az általuk lerombolt kék bolygóról a Földről, hogy egy „közeli” lakható bolygón kimásszanak a ketyeréből... Ezt így ebben a filmben odaterítik a néző orra elé.

Azaz!

CAF azt állítja, hogy elszakadó, vagy leváló - breakaway – nyilván tőlünk átlagos földlakóktól E L S Z A K A D Ó   C I V I L I Z Á C I Ó létrehozására lapátolják ki gigantikus, billió dolláros nagyságrendben a dellát a költségvetésből évtizedek óta

Tehát miközben a nemzeti kormányok fölött irgalmatlan befolyással rendelkező magánbankok és magáncégek diszponálnak, adják az irányt, aközben a háttérben, rejtve azt csinálnak, amit akarnak. Például elszakadó civilizációt építenek. Abból a pénzből, amit a költségvetésekből szívtak ki kitartó „munkával”. (Az adósság meg nő.) A hétköznapi színtéren zajló csatározások – lásd pszeudo járvány, meg háborúk - pedig a FIGYELEMELTERELÉST szolgálják, és a szembenálló feleknek ugyanaz a központ utalja a zsét, és biztosítja a hátteret, akár a második világháborúban.

Bunkert és elszakadó civilizációt építeni drága projekt. De ami még többe kerül, hogy ennek a tényét titokban tartsák. Az már százszoros kiadás. Precíz ellenőrző rendszert kell beépíteni, hogy senki ne fecsegjen! A dezinformáció a legnagyobb meló a földön, lásd kovid.

Ezek után mégis mit tehetünk az átláthatóságért?

Definiálni kell a megválaszolatlan kérdéseket! Kinek és milyen hatalma van, ezt tudni kell, ha meg akarod érteni mi folyik. Ám, a TITKOSSZOLGÁLATOK nem szeretik, ha eredményre akarsz jutni, HITELTELENÍTENEK, de befektetési szakemberként – mutat magára CAF - aki valódi pénzzel és valódi kockázattal foglalkozom, vállalom, hogy hülyének nézzenek, de muszáj ezt az aspektust is számításba vennem. Vessünk egy pillantást a p(l)andémiára és kísérő jelenségeire, egy GLOBÁLIS ÁLLAMCSÍNY szenvedő alanyai vagyunk!!!

Milyen kapaszkodóim maradnak, hogy átlássam a dezinformáció tengerét? A pénz és áramlása az az eszköz, amivel feltérképezem a folyamatokat, és ebből mintázatok rajzolódnak ki. A pénz nagyon földies és nem is tökéletes, de nem hazudik.

Ezen kívül a jó alvás, a türelem és a bizonytalanság tűrés még segít átlátni a dezinformáció óceánján.

Tehát ki ellenőrzi az űrt? Égető kérdés, hogy megmarad-e a dollár, mint első valuta, mert aki a legerősebb valuta mögött áll az ellenőriz. A SZÓRAKOZTATÓ FELSZÍN, hogy az USA, Kína meg Oroszország szemben áll egymással. A helyzet az, hogy már mindent magánosítottak és a legfelső kormányzati körökben elképesztő a korrupció - hangsúlyozza CAF. A nyugat mindent magánosít, ez tény. Kína egy kicsit másképp teszi ugyanezt.

Először az ellenőrző hálózatot akarják beindítani 5G alapon, (control grid) ha ez kiépült, a digitális pénzügyi kontrollt is beindítják, ez kiskereskedelmi szinten véget vet a valutáknak. A social credit rendszerrel, azaz a CBDC-vel (központi banki digitális valuta) belépünk a modern RABSZOLGATARTÁS világába. Búcsút mondhat a kisember a magánvagyonkájának. A jónép tagjai elkülönített, ellenőrzött céltartalékká válnak, mint az állatállomány, jószággá. PÉNZÜGYI ESZKÖZKÉNT TEKINTENEK RÁNK. Az új világot a digitális térből működtetve, amiben az űr fontos szereplő.

Jobb, ha észben tartjuk, hogy a HIVATALOS VALÓSÁG - amivel etetnek, és a VALÓDI TÖRTÉNÉSEK merőben eltérőek. Ezeket meg kell különböztetni tudni egymástól. A „nem létező” űrprogram léte is arra figyelmeztet, hogy van okunk NEM bízni Mr Global-ban. Így a SAJÁT ÉLELMISZERELLÁTÁSunkról is gondoskodnunk kell, azaz a makro és mikro világunk közt meg kell találni az egyensúlyt, mint ahogy a látható és a láthatatlan világok közt is.

Én befektetési szakemberként – vallja meg CAF - elég földhöz ragadt voltam, nem kis erőfeszítésembe tellett, amíg a SPIRITUÁLIS VILÁG jelenségeire rácsodálkoztam, és így már Mr Global titkos üzelmeire sem tekintek idegenként. Az INTUÍCIÓT hagyni kell megjelenni az életünkben és beépíteni, ami felsejlik.

Vajon a fürdőgatyás ifjak érdeklődését a valóságban felkelti majd az űrjog és az élhető emberi közösségek javára fognak alkotni, avagy őket is megvásárolja az űr "nem létező" ura? 

T.H.

Könyvajánlatok

The devil chessboard - a Kennedy kivégzésről,

UFO's to the 21st century mind 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budaiszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr10017778174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása