BUDAI SZAUNA

Politikai hőmérő egy forró kis helyiségből.

MÉRLEG

2013. április 07. 21:54 - oddbinsa

Kinn szürke-orrlógató a tavasz. A közös hiányérzeten meleg szauna könnyít. Egy ideje nem forró. Csak meleg. Rég nem látott sporttársak lépnek be. A fürdőrucis testeken látványos a téli háj. De az elszántak már ledobálták a „télikabátot”. Nincs titok a félhomályban. Valaki öt kilóval gyarapodott más tízzel. Láttátok a hálókat? - hangzik a változást közlő kérdés az uszodai valóságról. Igen - jön az egyik sarokból a válasz -, de több köztük a lyuk, nem fogja a labdát megfogni!

Fél éve megy a morgás, új cég viszi az uszodát. Három hónapja mozgó fallal csonkították harminchárom méteres medencénket. Ma meg hálókat szereltek fel. Vízilabda oktatásról álmodnak – nyolc méteren. Januárban rakták vízbe a Németországból rendelt medencecsonkító mozgó falat. Már hámlik. Lepotyogtak róla a mozaikok, kipotyogtak belőle a csavarok. Az elemek meg leváltak. És láttad, hogy nincs benn a mozgó fal a vízben? - jön szembe egy kérdés. Nem mondod!? Kirakták az udvarra. A hajszárítók sem működnek, hónap közepére vandál biztosat ígérnek. De ki itt a vandál? Új seprő, hogy sepersz? 

Tallián Hedvig

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budaiszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr135206317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása