BUDAI SZAUNA

Politikai hőmérő egy forró kis helyiségből.

OLIMPIA?

2017. február 22. 16:17 - oddbinsa

Langyosság van. Közelít a tavasz. Lélekemelő a tél szorításából szabadulni. De a langyosság a szaunában nem jó. Néha jó persze, ha az egyik szauna kevésbé forró, mint a másik. Na de, ha az egyik nem működik a másik meg langyos! Ez vendég ellenes. Megy ez a nehézkes üzemeltetés már jó ideje. A törzsvendégek morgása pedig nem csillapodik. Hiába tiltottak ki a Nyéki fb oldalának kommentelői közül hozzá nem értésüket számba vételező írásaimért (lásd pl: Dzsihád a szaunában), nem hagyom magam, s a többi törzsvendéggel együtt nem hagyjuk magunkat! Kritizálunk, amíg át nem veszi az uszoda vezetését egy szakember! Egyre kevesebben vagyunk már ebben az uszodában vendégek. A vízilabda átvette az uralmat a helyi nép pénzéből épült közuszodában, és rendre rövidebb nyitva tartásokkal tartják távol az úszó közönséget, mert meccs van. A polgármester meg tavaly ősszel beválasztatott a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségébe. Csak, hogy értsük az összefüggéseket. Nemzetközi vízilabda tornáknak ad helyet uszodánk, úgy, hogy a gépészet már az utolsókat rúgja, ez persze nem látszik, csak tudjuk, mert jóban vagyunk a személyzettel. És nemzetközi vízilabdatornának ad otthont kedves uszodánk, melynek nem csak a szaunája langyos, de a főbejárati lépcsősorát sem tudták megcsinálni rendesen a tavalyi felújításkor. Hézagos járókövezete fekete fokozatú akadálypályává tette a lépcsősort. Tél végére ledeszkázták. Ismétlem! Nemzetközi viadaloknak ad helyt a sportlétesítmény.

Állítólag nyáron két hónapra bezárják a belső teret, hogy felújítsák a levitézlett gépészetet. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ebből?! Olimpia biztos nem.

TH

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budaiszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr1312282657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tallián Hedvig: Olimpia? 2017.02.22. 17:13:01

A vízilabda átvette az uralmat a helyi nép pénzéből épült közuszodában, és rendre rövidebb nyitvatartásokkal tartják távol az úszóközönséget, mert meccs van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása