BUDAI SZAUNA

Politikai hőmérő egy forró kis helyiségből.

ÜZENEM KISS TIBINEK 2. RÉSZ

2017. március 13. 17:31 - oddbinsa

Izzadás közben a félhomályban mindig van miről beszélni. A Sacha Batthyány könyvéről, az És nekem mi közöm ehhez? című történelmi családfeltárásról, ami azért mindenkinél innen vagy onnan betalál. Szóba jön a Hunyadi sorozat is. Különös és permanens aktualitását nem magyaráznom. 

S hogy jön a tavasz, Palika ismét hangoztatja: érzékeny az időjárásra és a szándék nélküli lelki bántalmazásra is. Bár hangulatán néhány kedves szó sokat tud segíteni, vagy egy laza kézfogás, amit Palika Kiss Tibitől mindig meg is kap. Csak ritkán jön Kiss Tibi az usziba. A derűs kultur csevej mellé a morgás rendre befurakodik. Ennek oka a vízilabda omnipotenciája. Viszont, hogy valami jót is mondjunk a „vezetésről” a nyugati szauna előtéri rohadó ajtófélfáját felszámolták. Rendes csempe burkolat váltotta fel a rohadást, a jobb időket megélt ajtókeret eltűnt. Király! (Érdemes volt írásban nekik rontani, a Dzsihád a szaunában címűben.)

De, hogy ne legyen teljes a boldogsága a "vezetésnek", innen jelzem, az ajtófélfától pár lépésre megállás nélkül csordogál az ivócsap, hetek óta, a zuhany meg nem ad hideg vizet. Egy rendszerre vannak kötve, így ha a csapot elzárjuk, a zuhanyból sem jön hideg víz, csak langyi. Ez a gordiuszi víznyomáshelyzet is megoldandó!!! Meg jó lenne, ha többet jönne Kiss Tibi az usziba, innen üzenem neki, nem csak azért, mert akkor többet jattolna Palikával, és Palika boldogabb lenne, hanem azért, mert nagyon szeretjük! És azt gondolom a frissen kitört szaros vers helyzet kapcsán, hogy ha egy nagyszerű alkotó, aki a magyar dalszövegtörténetbe, sőt a magyar lírába beírta magát, az alkosson továbbra is háborítatlanul. A bármely oldali politikusok meg kapják be!

TH

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budaiszauna.blog.hu/api/trackback/id/tr4712335427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása